Advertisement

Λαυριο Φωτια : Φωτιά σε δασική έκταση στο Λαύριο - fotia se dasiki ektasi ... - Νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε στην θέση μαρκάτι, στην ευρύτερη περιοχή του λαυρίου και του δήμου λαυρεωτικής.

Λαυριο Φωτια : Φωτιά σε δασική έκταση στο Λαύριο - fotia se dasiki ektasi ... - Νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε στην θέση μαρκάτι, στην ευρύτερη περιοχή του λαυρίου και του δήμου λαυρεωτικής.. Αν βρίσκεστε στο μαρκάτι κερατέας εκκενώστε τώρα προς λαύριο. Στο σημείο επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος της 1ης εμακ, 11 οχήματα και 1 ελικόπτερο. Φωτιά εκδηλώθηκε το πρωί της δευτέρας (16/8) και βρίσκεται σε εξέλιξη στο μαρκάτι λαυρεωτικής, με την πυροσβεστική να φτάνει άμεσα στο σημείο. Μια ηλικιωμένη γυναίκα αγνοείται αυτή τη στιγμή στη μεγάλη φωτιά στο λαύριο όπως κατήγγειλε ο γιός της και επιβεβαίωσε στο thetoc ο δήμαρχος λαυρεωτικής. Η φωτιά στο λαύριο μοιάζει να είναι δύσκολη στο να ελεγχθεί, με τις αρχές να είναι σε συναγερμό και ήδη έχουν υπάρξει εντολές εκκένωσης, με επιχειρήσεις και σπίτια να καίγονται.

Η φωτιά φαίνεται να απειλεί τα πρώτα σπίτια στην κερατέα, ενώ οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή είναι ισχυροί το 112 έστειλε ήδη μήνυμα για εκκένωση από το μαρκάτι κερατέας προς το λαύριο. Ξέσπασε σε δύσβατο σημείο με χαμηλή βλάστηση. Κύριος στόχος μας είναι να μην απλωθεί η φωτιά προς τον εθνικό δρυμό σουνίου ανέφερε στον σκαϊ ο. Δυνατοί άνεμοι πνέουν στην περιοχή. Λαύριο φωτιά πυρκαγιά εμπρησμός εμπρηστής.

Φωτιά στο Λαύριο: Εκκενώνεται κατασκήνωση
Φωτιά στο Λαύριο: Εκκενώνεται κατασκήνωση from www.ieidiseis.gr
Πυρκαγιές / φωτιά τώρα στο λαύριο. Ανεξέλεγκτες διαστάσεις παίρνει η φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή περιοχή μαρκάτι κερατέας. Μιλώντας στο newsit.gr ο δήμαρχος λαυρεωτικής δημήτρης λουκάς είπε: Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά στη θέση μαρκάτι στον δήμο λαυρεωτικής. Η φωτιά έχει εκδηλωθεί σε ένα δύσβατο σημείο, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες. Η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο, σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ πνέουν ισχυροί άνεμοι που δυσχεραίνουν το έργο της κατάσβεσης. Φωτιά έχει ξεσπάσει σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι στο λαύριο. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή μαρκάτι στο λαύριο.

Όλα τα τελευταία αθλητικά νέα για όλα τα σπορ από την ελλάδα και τον κόσμο.

Πριν από λίγο εστάλη μήνυμα από το 112 για να γίνει εκκένωση του οικισμού. Η φωτιά είναι μεγάλη και απειλεί πλέον κατοικημένες περιοχές, ενώ μεγάλη είναι και η κινητοποίηση της πυροσβεστικής. #πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι του δήμου λαυρεωτικής. Κύριος στόχος μας είναι να μην απλωθεί η φωτιά προς τον εθνικό δρυμό σουνίου ανέφερε στον σκαϊ ο. Φωτιά στο λαύριο © eurokinissi/φωτησ βροτσησ. Νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε στην θέση μαρκάτι, στην ευρύτερη περιοχή του λαυρίου και του δήμου λαυρεωτικής. Στο σημείο επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος της 1ης εμακ, 11 οχήματα και 1 ελικόπτερο. Στο σημείο υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση, καθώς επιχειρούν για την κατάσβεση της. Φωτιά ξέσπασε νωρίτερα, το μεσημέρι της πέμπτης, σε δασική έκταση, στην περιοχή πούντα ζέζα, στο λαύριο. Όλα τα τελευταία αθλητικά νέα για όλα τα σπορ από την ελλάδα και τον κόσμο. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά έχει ξεσπάσει σε δύσβατο σημείο σε χαράδρα. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά στη θέση μαρκάτι στον δήμο λαυρεωτικής.σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά έχει ξεσπάσει σε δύσβατο σημείο σε χαράδρα. Φωτιά έχει ξεσπάσει σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι στο λαύριο.

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη πυρκαγιά στη θέση μαρκάτι στον δήμο λαυρεωτικής. Στην μάχη της κατάσβεσης έχουν ριχτεί 38 πυροσβέστες με 13 οχήματα, 2. Πριν από λίγο εστάλη μήνυμα από το 112 για να γίνει εκκένωση του οικισμού. Η καλύτερη δημοσιογραφική ομάδα του αθλητικού internet παίζει μπάλα εδώ! Η φωτια ειναι πολύ μακριά (νοτίως της ε.β.ο.

Φωτια στο Λαυριο: Δοκιμαστικες βολες η αιτια - Οσα δηλωσε ...
Φωτια στο Λαυριο: Δοκιμαστικες βολες η αιτια - Οσα δηλωσε ... from www.e-magazino.gr
Μεγάλη επιχείρηση της πυροσβεστικής αυτή την ώρα στο λαύριο. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή μαρκάτι στο λαύριο. Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη πυρκαγιά στη θέση μαρκάτι στον δήμο λαυρεωτικής. Στο σημείο επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος της 1ης εμακ, 11 οχήματα και 1 ελικόπτερο. Φωτιά στο λαύριο © eurokinissi/φωτησ βροτσησ. Η καλύτερη δημοσιογραφική ομάδα του αθλητικού internet παίζει μπάλα εδώ! Η φωτιά είναι μεγάλη και απειλεί πλέον κατοικημένες περιοχές, ενώ μεγάλη είναι και η κινητοποίηση της πυροσβεστικής. H φωτιά δεν απειλεί κατοικημένη περιοχή.

Η φωτιά είναι μεγάλη και απειλεί πλέον κατοικημένες περιοχές, ενώ μεγάλη είναι και η κινητοποίηση της πυροσβεστικής.

Μιλώντας στο newsit.gr ο δήμαρχος λαυρεωτικής δημήτρης λουκάς είπε: Όλα τα τελευταία αθλητικά νέα για όλα τα σπορ από την ελλάδα και τον κόσμο. Η φωτιά είναι μεγάλη και απειλεί πλέον κατοικημένες περιοχές. «είναι πολύ μεγάλη η φωτιά. Η καλύτερη δημοσιογραφική ομάδα του αθλητικού internet παίζει μπάλα εδώ! Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά έχει ξεσπάσει σε δύσβατο σημείο σε χαράδρα. Η φωτιά είναι μεγάλη και απειλεί πλέον κατοικημένες περιοχές, ενώ μεγάλη είναι και η κινητοποίηση της πυροσβεστικής. Μια ηλικιωμένη γυναίκα αγνοείται αυτή τη στιγμή στη μεγάλη φωτιά στο λαύριο όπως κατήγγειλε ο γιός της και επιβεβαίωσε στο thetoc ο δήμαρχος λαυρεωτικής. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά έχει ξεσπάσει σε δύσβατο σημείο σε χαράδρα, όπου υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια. Στο σημείο έχουν σπεύσει 38 πυροσβέστες. Υπό μερικό έλεγχο πυρκαγιά στην περιοχή δρυάλια. Λαύριο φωτιά πυρκαγιά εμπρησμός εμπρηστής. Πριν λίγο εστάλη μήνυμα από το 112 στους κατοίκους του οικισμού.

Φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή μαρκάτι στο λαύριο. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά στη θέση μαρκάτι στον δήμο λαυρεωτικής.σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά έχει ξεσπάσει σε δύσβατο σημείο σε χαράδρα. Μεγάλη επιχείρηση της πυροσβεστικής αυτή την ώρα στο λαύριο. Η φωτιά είναι μεγάλη και απειλεί πλέον κατοικημένες περιοχές. Νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε στην θέση μαρκάτι, στην ευρύτερη περιοχή του λαυρίου και του δήμου λαυρεωτικής.

Μεγάλη φωτιά στο Λαύριο - Εκκενώνονται 4 οικισμοί (Φώτος ...
Μεγάλη φωτιά στο Λαύριο - Εκκενώνονται 4 οικισμοί (Φώτος ... from i1.prth.gr
Φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή μαρκάτι στο λαύριο. Νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε στην θέση μαρκάτι, στην ευρύτερη περιοχή του λαυρίου και του δήμου λαυρεωτικής. Στην μάχη της κατάσβεσης έχουν ριχτεί 38 πυροσβέστες με 13 οχήματα, 2. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή μαρκάτι στο λαύριο. Αν βρίσκεστε στο μαρκάτι κερατέας εκκενώστε τώρα προς λαύριο. Η καλύτερη δημοσιογραφική ομάδα του αθλητικού internet παίζει μπάλα εδώ! Φωτιά έχει ξεσπάσει σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι στο λαύριο. Μιλώντας στο newsit.gr ο δήμαρχος λαυρεωτικής δημήτρης λουκάς είπε:

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί σε χαμηλή βλάστηση σε.

Η φωτιά είναι μεγάλη και απειλεί πλέον κατοικημένες περιοχές, ενώ μεγάλη είναι και η κινητοποίηση της πυροσβεστικής. Η φωτιά φαίνεται να απειλεί τα πρώτα σπίτια στην κερατέα, ενώ οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή είναι ισχυροί το 112 έστειλε ήδη μήνυμα για εκκένωση από το μαρκάτι κερατέας προς το λαύριο. Κύριος στόχος μας είναι να μην απλωθεί η φωτιά προς τον εθνικό δρυμό σουνίου ανέφερε στον σκαϊ ο. «είναι πολύ μεγάλη η φωτιά. Μεγάλη επιχείρηση της πυροσβεστικής αυτή την ώρα στο λαύριο. Πυρκαγιές / φωτιά τώρα στο λαύριο. Μια ηλικιωμένη γυναίκα αγνοείται αυτή τη στιγμή στη μεγάλη φωτιά στο λαύριο όπως κατήγγειλε ο γιός της και επιβεβαίωσε στο thetoc ο δήμαρχος λαυρεωτικής. Στο σημείο υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση, καθώς επιχειρούν για την κατάσβεση της. H φωτιά δεν απειλεί κατοικημένη περιοχή. Πριν λίγο εστάλη μήνυμα από το 112 στους κατοίκους του οικισμού. Και με αντίθετη κατεύθυνση ανέμου για την πούντα ζέζα και το σούνιο. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά στη θέση μαρκάτι στον δήμο λαυρεωτικής.σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά έχει ξεσπάσει σε δύσβατο σημείο σε χαράδρα. Δύσκολο το έργο των πυροσβεστών, οι άνεμοι ενισχύουν το μέτωπο.

Posting Komentar

0 Komentar